søndag 29. juni 2014

Tur til Suletinden

Tirsdag uken som var, tok vi turen til Suletinden, 1780 moh. En majestetisk tind, som ser så uoppnåelig ut på avstand, men som ved nærmere bekjentskap viser seg å være fult mulig å bestige.

Vi legger ut på turen via stien til Oddedalen og følger så et trokk et stykke oppover, så går vi mot fjellet via steinvarder satt opp av andre ivirge turgåere gjennom året. Disse vardene er veldig greie å følge for å finne beste vei opp siste stykket.

Den bakerste toppen er selve Suletinden. De forran er platåer under veis.

Underveis er det mye å se, vakker natur, vakker utsikt, og en rype. Sønn som har tatt dette bilde. Vi så også en falt lengre oppe, men det ble ikke så lett å forevige.

Her er vi kommet opp et platå, som ser mot toppen. Den ser så steil og bratt ut på avstand...

Men er egentlig er den ikke så verst når alt kommer til alt. Ja noen bratte skråninger, men ingen klatring. Bildet er tatt fra toppen og nedover.

Selve toppvarden.

Utsikten fra toppen er helt enorm, det føles som vi er på takket og bare ser utover. Det kan ikke beskrives, og er ikke lett å gjengi for andre. Men legger ved noen bilder av utsikten.


Nabotoppen som ses til høyre i bildet, Sulefjellet har vi tanker om å gå på senere i ferien.

På veien opp og ned kom vi over denne blomsten, og den måtte selvsagt foreviges.

Nok en fin tur i fjellet dette. Vi var alle gode og slitne etter turen, så vi har nytt noen rolige dager etterpå. Kanskje kommer det mer fra fjellet og naturen rundt etter hvert. Vi har fortsatt litt tid igjen her oppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar