onsdag 25. februar 2015

Oppdatering og nye mål

Det ble en lang pause her nå, mye smerter i skulderen og ut over armen har gjort databruk umulig i en lengre periode. Gått en smule framover, så klarer å bruke data litt innimellom, nok til å oppdatere bloggen litt. Men vil nok gå tid mellom innleggene de neste månedene. Frossen skulder = månder med smerter... Heldigvis for meg, jeg kan strikke og spinne uten at det provoserer den ellers så lettprovoserbare skulderen. Litt begrensninger er det (tråfeste feks), men småprosjekter har gått bra så langt.

Det har blitt strikket mye sokker, jeg oppnåde målet for januar på sokkefronten. Fikk ikke satt februarmålene inn her, men de er nesten i boks de også. 

Så langt er januar og februars sokkene i personlig sokkeklubb ferdig. Fem par gamle WIP sokker er fullført omsider. Et par sokker av selvspunnet garn. Gavesokker og TTL mysteriesokker.

Her er tre av parene som har blitt til siden sist.

De rosa er mysteriesokkene, TTL Mysteriesokker, de grønne er februarsokkene, og de fargerike er av selvspunnet garn (kommer i egent innlegg senere).

Mysteriesokkene:
TTL mysteriesokker har gått som en strikkalong på Ravelry, med 5 deler som kom en gang i uken. Her er mine ferdige sokken bakfra med helen, og begge forfra. Kjekk strikk. Jeg har strikket dem i favorittgarnet Arwetta Classics, fargen er gammelrosa. Ikke typisk meg farge, men det er jo bare en sokk. De ble litt store til meg, så usikker om jeg beholder disse, eller om de blir julegave.UFO som ble FO
Disse sokkene har virkelig lagt lenge og ventet på å bli gjort ferdig. Twisty sokker fra Drops. Strikket i fabel. Mønsteret var greit, underholdene nok, ble nok litt rammet av andre sokk syndrom her. Kom til helen og der soppet det opp, inntil jeg fant dem fram igjen. Sokkene er strikket i Fable fra Drops, karnevall tror jeg fargen het.To sjal er også ferdig, og et par pulsvanter. Men de for komme i et egent innlegg. Så ikke dette blir for langt.

To resteprosjekter strikker jeg også litt på innimellom. Det ene har jeg holdt på med siden før jul, det andre en nytt.
Dette er firkantteppe, her er fire av lappene jeg har laget så langt, i rester av forskjellig sokkegarn. Ønsket var å strikke en i uken, men tror ikke det er realistisk slik skulderen er, så håper å klare to i måneden. De går fort å strikke, men litt knotet på pinne 2mm.

Har også startet med disse firkantene i rillestrikk, disse er små, og tar bare et par gram. Også disse strikkes i sokkerester, men på pinne 3mm. Går veldig fort å lage, så vil nok forsøke å få til en slik en i  blandt. Men ikke noe mål her.

Mål for mars:
* Strikke mars sokkene i personlig sokkeklubb
* Gjøre ferdig to par gamle WIP sokker
* Et par sokker av selvspunnet garn
* Ferdig med et annet mysteriesokkepar, fullført 4 av 7 deler, 5 del kommer fredag
* To firkantlapper
* Spinne en liten stund for dagen så lenge skulder synes det er ok.
Og så masse kos med strikketøy og fiber. Det er det viktige.

Å klare målene er ikke viktig i seg selv, men er noe å strekke seg etter. Det er godt å kunne klare målene, men ingen skuffelse om det ikke går. Skulder setter sine begrensninger for meg nå, men håper og tror at jeg skal kunne strikke og spinne meg gjennom dette året som ligger forran meg med smerter og stivhet og begrensninger i bevegelser.

Nå har jeg skrevet nok kjennner jeg. Takk for titten, håper dagene dine er enklere og smertefrie. Kos deg med strikking, spinning, sying eller hva annet du måtte like å gjøre!

1 kommentar:

  1. Kjedelig med kranglete skulder, men bra du får til å strikke litt iallefall. Flotte sokker du har laget, likte spesielt godt fargene I det selvspunnede garnet!
    Jeg lurer også på å starte på et resteteppe I små rillestrikka lapper (dominostrikk...heter det det tro?)

    Ha en flott helg og god bedring videre med skulderen :)

    SvarSlett