lørdag 9. mai 2015

Planer for mai

Da har april flyd forbi, og jeg har nesten ikke skrevet noe som helst her. Føler det blir mye sokkeprat på bloggen nå, er jo nesten bare det som blir ferdig. Jeg strikke på litt andre prosjekter innimellom. Litt sjal, sommerlige topper og jakker. Men siden jeg nå nesten er i havn med mine 52 par, så blir det sokker det meste dreier seg om, skal bli godt å bli ferdig med det, og gå over på litt annet, er så mye jeg har lyst å lage, prøve meg på. Kommende prosjekter står i kø, sjal, genser, jakker... 

Planene for mai er enkle. 
- Fullføre mitt andre Geology sjal, strikket i et herlig garn jeg vant i en sjal samstrikk på Ravelry i høst. Nok en Ravelry samstrikk det.
- Strikke 5 par sokker (da gjenstår bare til til juni)
- Bli ferdig med Earth mysteriesjalet.

Kom nok ikke helt i mål i april, var den gamle WIPen som ikke ble ferdig, og ingen jobbing på resteteppene.... Men men, de teppene er langtidsprosjekter, og tåler å ligge litt. WIP en, hadde probemer med å bestemme hvorvidt jeg skulle rekke opp eller fullføre begge. Omsider bestemt meg for å fullføre den ene, så den er planen å få gjort nå. Men rakk mange nye sokker, så er fornøyd med det.
Første sokk ut er Twisted flower, av CookieA. Disse strikket jeg som en del av Lena sin vårsamstrikk, og tenk, heldige meg vant en pris for disse nydelige sokkene. Premien skal jeg vise fram når jeg får den.

Sokkene under er Wanida, disse er også et CookieA mønster. Enkelt mønster med overvekt av rette masker. For disse vant jeg et garn! Heldig meg to premier på få dager :)Ha en riktig god helg du som ser innom her. Håper snart å kunne vise fram litt mer spennende ting på bloggen en bare sokker, sokker og mere sokker...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar